Kime : Dr. Mahmut Gökdağ

Cevaplayan : Dr. Mahmut Gökdağ

Kime : Yrd. Doç. Dr. Soner Akkurt

Cevaplayan : Yrd. Doç. Dr. Soner Akkurt

Muhtemelen kas yırtığı olmuştur. Düz koşulara başlayabilirsiniz. Koşudan sonra açma germe egzersizleri ve arkasından hafif ağırlıkla kuvvetlendirme egzersizleri yapmanız gerekir. Üç hafta sonra top çalışmasına başlayın. Ağrı olursa bu süreyi 5 haftaya çıkartın. Geçmiş olsun.

Kime : Prof. Dr. Nezih Oktar

Cevaplayan : Prof. Dr. Nezih Oktar

Dengesizlik ve kulakta çınlama yakınmalarını boyun fıtığına bağlama eğilimi oldukça eski ve hatalı bir tıp görüşü ve uygulamasıdır. Günümüzde artık bu yakınmalar en son bilgilerle iç kulak, denge siniri, omur ilik ve beyin ve bunları etkileyen kanda dolaşan maddeler ve bu bölgelerin kanlanma düzeylerine bağlanmaktadır. Sizdeki boyun fıtığının yakınmalarınıza (dengesizlik ve kulakta çınlama) neden olduğu son derece kuşkuludur ve modern tıp için kanıtı yoktur. Boyun fıtığının omuriliği ön taraftan değil de arka taraftan etkilemesi gerekir ki bu durumun oluşması son derece enderdir. Zaten böyle bir darlık durumunda klinik daha değişik olur ve hasta dengesizliği farkedemez çünkü el ve ayakları kuvvetsizleşir ve duyma hissini de yitirir. Ama yine de mevcut boyun fıtığı için yüzmeniz, aşırıya kaçmadan agzersiz yapmanız olumludur. Geçmiş olsun.

Kime : Doç. Dr. İlker Akyol

Cevaplayan : Doç. Dr. İlker Akyol

merhaba hocam.öncelikle size muştan selamlar,hocam size sorum şu şekilde olucak benim 21 aylık bir oglum var yaklaşık 3 ay öncesinde doktorumuzun yaptıgı muane sırasında inmemiş testis oldugu saptandı bizi genel cerraha sevk etti yapılan ultroson cekiminde yumurtaların kanalların agzında oldugu görüldü doktor yumurtaları asagıya cekince keseye indiğini fakat bıraktıgında yukarı kaçtıgını söyledi.bize cerrahi müdale olmasını ve bunun iki yasına kadar yaptırmamızı acıkladı.bizde memleketimde üniversite hastanesinde göstermek istediğimi belirttim ve oglumu getirdim ordada çok içimi rahatlatcak bir cevap alamayınca başka bir hastaneye getirdim orda üroloji doktoru ameliyatık derecesinde olmadıgını vebir iğne tedavisi uygulayacagını söyledi bu iğnenin adı PREGNYL 1500 AMPUL bu igneden 4500 dozluk olduk ve ilk igne sonucunda testisler indi kontrole gittik doktorumuz ikinciyide olalım sonuç aldık dedi ve onuda yaptırdık bir süre sorun yoktu 3hafta sonra testısler yine yukarıya cıktı ve tekrar doktora gittiğimizde üçüncüyüde olalım dedi muane ettiğinde kesede görünüyodu o igneyide olduk ve muşa döndük şuan oglumun bezini her degiştirmemde testisler hep yukarda görünüyo çok nadir kesede görüyorum burdaki doktorumuz bu igneyi keske yaptırmasaydınız direk ameliyat olsaydı dedi ben tavsiye etmiyorum dedi çok pişman oldum sonuç ilk etapda alındı daha sonra tekrar bu sekilde olması bizi çok üzdü hocam ne yapmalıyım bu süreçten sonra tavsiyeniz ne olur bana yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.....

Testisler çoğunluk zamanını yukarıda geçiriyorsa, ameliyatla tedavi gerekir. Ancak doğru muayene yaptığınızdan emin olunması gerekir. Önemli Not: Doğru teşhis; hastayla konuşup muayene ettikten sonra, uygun tetkiklerin sonucu görülerek konur. Lütfen internet üzerinden teşhis ve tedavi beklemeyiniz. Bu ortamdan sadece yönlendirme yapılabilir.

Kime : Dr. Erkan Akan

Cevaplayan : Dr. Erkan Akan

düzenli beslenmeli. zaten kemoterapi verilmeden birgün önce değerler kontrol edilir. aşırı düşüklük saptanırsa kemoterapi ertelenir takviye olarak demir ilaçı alabilir ancak buda bulantı ve karın ağrısını genelde artırır.

Kime : Dr. Babür Dora

Cevaplayan : Dr. Babür Dora

Kime : Dr. Murad Çeltik

Cevaplayan : Dr. Murad Çeltik

Hayır, mastürbasyon sertleşme sorunu yapmaz.. Facebook sayfamdan direkt ulaşabilirsiniz.. Op.Dr.Murad ÇELTİK 0 536 886 12 96 Web: www.muradceltik.com www.varikoselcerrahisi.com www.bobrektastedavisi.com www.sertlesmesorunu.co Facebook: www.facebook.com/opdrmuratceltik www.facebook.com/varikoseltedavisi www.facebook.com/bobrektasitedavisi

Kime : Dr. Nuran Atmanoğlu

Cevaplayan : Dr. Nuran Atmanoğlu

Sayın ilgili, Siz hemşire olarak hastayı görmeden , bir doktorun tedavi yapmayacağını bilmeniz gerekir. Bir cildiye uzmanına gitmenizi öneririm. Sağlıklar. Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.)

Kime : Dr. Emel Gökmen

Cevaplayan : Dr. Emel Gökmen